E-Sport i Sverige
Skip
twitch

I princip all E-sport sänds från sajten Twitch som är en gratis streaming tjänst likt youtube med fokus på spelare. Här hittar du alla matcher i realtid och kan även se matcher som har spelats helt gratis som sagt.

Du behöver med andra ord inte vara medlem på en e sport betting sajt för att kunna ta se esport. Twitch är dessutom ett community där vi samtidigt kan chatta med andra som tittar och direkt med dom som spelar.

Alla spelsajter online där vi kan placera våra bets på dom olika ligorna inom E-sport hämtar helt enkelt dom olika matcherna från Twitch till sin egna sajt så att vi enkelt kan välja att kolla på den match som vi spelar på just nu.

Man kan med andra ord göra både och. Antingen kollar man på Twitch där du kan live streama matcher och umgås med andra eller så kollar man direkt på betting sajten man spela hos.

Det fantastiska med Twitch är att även du och jag kan skapa en egen kanal helt gratis och sända ut våra egna spelningar så att andra kan följa oss.

Blir man en duktig spelare med tillräckligt många anhängare så får man även möjligheten att livnära sig som spelare /twitchare via sponsorer som gärna betalar för annonsplatser på din kanal.