E-Sport i Sverige
Skip

Redbet e sport

redbet logoRedbet är ett mycket bra alternativ för alla er som söker efter en sajt som erbjuder ett bra utbud inom eSports, eftersom de har med ett flertal av de mest populära spelen inom genren. Redbet har definitivt visat oss alla att de kan leverera inom eSports och det gör att vi ger dem en stor tumme upp!

Redbet har visat att de inte bara har ett bra utbud under större turneringar inom e-sport, så som Dreamhack, utan de har såklart ett riktigt bra utbud även under de lugnare perioderna. Här är det alltså bra att hänga om man vill få ut mycket av sitt spel och vill vara delaktig både när det är mindre och större händelser i görningen.

Besök Redbet

Hur registrerar jag spelkonto?

För att kunna börja spela på e-sport hos Redbet så krävs det att du först och främst registrerar ett spelkonto på sajten. Det är väldigt snabbt och smidigt gjort, så du kan med andra ord sätta igång och spela väldigt fort efter det att du väl börjar processen med registreringen.

Du ska även välja vilken typ av betalningsmetod som du föredrar och du kan välja mellan ett flertal olika alternativ. De metoder du har att välja mellan är VISA, VISA Electron, Mastercard. Skrill, Neteller, Trustly, iDeal, Sofort och Zimpler.

För er som har spelat förr så vet ni att dessa metoder är trygga och för er som är nya inom spel på nätet så kommer ni snabbt att se hur dessa metoder är både snabba och säkra.

Efter att du har registrerat spelkonto så kommer det att dyka upp en välkomstbonus så att du kan spela loss med extra gratispengar, men mer om det senare! Det är nämligen en så rolig del av hela processen så den vill vi ge en egen avdelning! Häng med nedan så kommer du att få all info du behöver för förstå hur det fungerar ned bonus inom e-sport hos Redbet!

Bonus e-sport

Eftersom Redbet är en stor spelsajt som har väldigt många kunder så är det så att det också finns mängder av bra och förmånliga erbjudanden som man an ta del av. Nu är det inte bara just Redbet som har bra erbjudanden, men de tillhör definitivt gruppen spelsajter som gör oss spelare lite extra glada genom extra klirr i kassan!

För att se efter vad för olika erbjudanden som är igång just för tillfället så är det bara att klicka på fliken ”Erbjudanden” högst upp på listan och ta dig en titt på vad som finns där. Det är inte bara ”vanliga” sportbonusar du kommer att kunna del av här, utan det är även tävlingar och massa annat spännande som är igång hos Redbet mest hela tiden. Här blir man bortskämd så det heter duga, med andra ord!

Utbud inom eSports

För att hamna rätt i det stora utbudet på denna spelsajt så krävs det först och främst att du klickar dig in till avdelningen för ”Sport” på sajten. Väl här så hittar du eSports mellan ”Darts” och ”Amerikansk fotboll”. Som du ser så har Redbet inte placerat e-sports långt ner bland obskyra sporter, utan vi hittar det ganska högt upp.

Kanske beror placeringen på att Redbet sett hur det blir alltmer populärt med betting inom e-sports, eller så är det bara en random placering, oavsett vilket så är det kul att se att de tar eSports på allvar.

Du kommer att hitta följande spel hos Redbet:

  • CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive)
  • Dota 2
  • Heroes of the Storm
  • LoL (League of Legends)
  • Starcraft 2
  • Warcraft 3

Som ni ser så har man härliga spel att betta på här och det är ju därför vi är här, eller hur? Det är bara att sätta igång och betta på favoritspelet, eller varför inte passa på att betta på dem allihop lite då och då!

Odds hos Redbet

Hos Redbet kan du räkna med att hitta bra odds för just betting inom e-sport, vilket är tydligt eftersom det är så många spelare som väljer att spela just här. Med dåliga odds kommer man ju inte så långt som bettingsajt, eller hur?

För att vara på den säkra sidan vad gäller dina satsningar så är det dock alltid en bra idé att registrera spelkonto på ett par olika sajter, eftersom det gör så att du kan vara på det säkra vad gäller att få bra odds. Redbet är dock en av de sajter som du definitivt ska registrera dig på, för de är bra på att möjliggöra bra satsningar för oss spelare.

Kundtjänst

När man bettar på eSport, eller något annat för den delen, så är det alltid tryggt att veta att det finns en bra och seriös kundtjänst som kan hjälpa till om någonting skulle strula till sig.

Hos Redbet hittar du en kundtjänst som är öppen mellan 09:00 – 01:00 dagligen och du kan kontakta dem via mejl, chatt eller via telefon.

Bettingtips

Ofta kan det vara på det viset att man kan mycket om betting, men inte så mycket om just de spel som man finner i kategorin eSports. I andra fall är det istället tvärtom och i ett tredje fall så är det så att man har bra koll på både och. Oavsett vilket så är det såklart spännande och roligt med betting inom just e-sports, så här kommer några tips!

Först och främst är det alltid en bra idé att ha koll på lagen och spelarna vad gäller den form de befinner sig i vid matcher/tävlingar. Även om det är så att ett riktigt stort favorittippat lag är med så kan de vara så att de av en eller annan anledning inte har den bästa formen för tillfället, vilket gör att laget kan komma att prestera sämre än vanligt. Detta har man såklart koll på om man är aktiv inom betting på e-sport, vilket underlättar för en när man ska lägga sina bets.

Se till att ta tillvara den information du kan ta del av på diverse forum med mera, då det gör att du får mer kött på benen innan du gör dina satsningar!

Besök Redbet