E-Sport i Sverige
Skip

Om oss

Trevligt att du vill veta mer om oss. Vi är en spelguide som är oberoende från alla e-sport sajter som du hittar här oss. Syftet med esportsajter.com är helt enkelt att hålla koll på alla Svenska betting sajter där man kan satsa på e-sport och deras erbjudanden samt nyheter så klart.

Vi startade esportsajter.com i juni 2017 eftersom vi själva älskar esport och att kunna satsa pengar på våra favoriter. Dock tyckte vi att det saknades guider som kunde hjälpa oss att hitta Svenska sajter där vinsterna är skattefria när man satsar på e-sport.

Så vi bestämde oss för att ta reda på vilka alla dessa sajter är och att hålla koll på nya som dyker upp. Det var då ideen esportsajter.com föddes och namnet hängde liksom bara med. Vi är inte ute efter att bli ett stort brand inom e-sport utan helt enkelt att för egen del hålla koll på sajter vi gillar.

Samtidigt hoppas vi så klart att även du som precis som vi bor i Sverige och älskar att betta på esport ska kunna ha nytta utav våran guide. Därför försöker vi regelbundet bjuda trevliga nyheter, tipsa dig om nya sajter där du kan spela och även andra esport sajter där du kan läsa mer.

Vi är inte proffs på esport och inte heller proffs på betting men kärleken för esport och betting föddes året 2010. När vi började bygga esportsajter.com mindes vi detta och bestämde oss för att bygga esportsajter på bästa möjliga sätt så att den som aldrig har hört talas om det också ska kunna förstå och lära sig mer.

All grundläggande fakta så som hur man kommer igång, vad det är, spelrecensioner och liknande är därför något vi lagt stor vikt på.Det är det här som är det roliga med esport, vi minns det och har fortfarande sportern och bettingen i våran hjärtan på grund av spelen.

Detta ärnågot som vi hoppas kan spegla av sig i våran guide och det vi gör här på sajten. Tjusningen med andra ord som är spelen och spänningen som blir en gnutta större när vi satsat en slant på våra favoriter. Dock kommer vi att vara neutrala på betting biten och hålla våra favoriter för oss själva eftersom alla borde ha sina personliga favoriter.

Varför esportsajter?

Dom flesta sajter vill gärna svara på varför du ska välja dom! Esportsajter.com är ingen sådan sajt. Vi älskar esport och att betta så som vi nämnde i början så gör vi det här för oss och andra som helt enkelt tycker att det är kul att läsa en esport nyhet då och då eller ta del utav en ny esport betting sajt via oss.

Det enda vi kan lova är att alla sajter som vi listar är Europeiska vilket innebär att vinsterna är skattefria och att vi alltid kommer att skriva om det som ligger oss nära hjärtat. Om du vill besöka oss eller inte låter vi dig avgöra och du vet i så fall varför du gör det…eller inte.

Oavsett vad så ska du ha ett stort tack för att du tog dig tid till att läsa lite mer om oss. Om du har frågor, tips eller bara vill prata med oss om esport och betting är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss på info@www-esportsajter-com-77.rjn.xde..

Vill du veta mer om e-sport? Läs vår e-sport fakta!