E-Sport i Sverige
Skip

Nordicbet e-sport

Om det finns en sak som växer riktigt snabbt så är det esports och det kan man se både i utbudet hos NordicBet och på andra platser. Den senaste tiden har vi fått se utvecklingen på nära håll och det finns tydligen inte någonting som stoppar denna trend. Vi vill såklart inte heller att det ska stoppas, eftersom vi verkligen tycker att esports förtjänar all den uppmärksamhet det får!

För att förstå hur stort det är kan man ta upp hur det ser ut med vinstsummorna nuförtiden. När esports fortfarande var in sin linda så var det inte mycket pengar inblandat, utan då var det på sin höjd en bil man kunde vinna. Idag snackar vi vinstsummor där hundratals miljoner är inblandade, vad sägs om det?

Besök Nordicbet

NordicBet utbud

Som ni alla vet så är det ett par stycken spel som står ut i mängden och som lockar fler som vill betta än vad andra gär. Dessa spel är först och främst Counter-Strike: Global Offensive, även kallat CS:GO, Dota 2 och League of Legends (LoL). Det är också just dessa tre spel som finns tillgängliga för oss som vill betta på esports hos just NordicBet.

Då de har valt att ha med de mest populära titlarna så gör det inte så mycket att de inte har särskilt många spel, för dessa tre är tillräckligt stora och populära för att vi spelare ska vara nöjda, eller vad säger ni?

Livestreaming och livebets

Hos NordicBet finns det för tillfället ingen livestreaming inom esports, men när vi kontaktade dem gällande detta ämne så sa de att det inte är en omöjlighet i framtiden. Det är med andra ord ingen orimlighet i att önska att man kan kolla på matcherna direkt på NordicBet inom en snar framtid!

Nu är det ju på det viset att man kan kolla livestreamade matcher på andra sajter medan man bettar live hos NordicBet, så det är ingen fara på taktet! Det är långt ifrån alla spelsajter som erbjuder livestreaming inom esports, så det är ingeting som är unikt för Nordicbet.

Livebets är däremot någonting som vi har att se fram emot hos NordicBet. Alla ni som redan har testat på att spela med livebets vet hur spännande det är och alla ni som inte har testat än – gör det!

För att kunna spela med livebets inom esports hos Nordicbet så är det bara att klicka på fliken för ”Livebet” högst upp på sidan och sedan är det bara att ta sig en titt på vad som sker för tillfället och sätta igång!

Vanliga bets

Om man inte lägger livebets så lägger man pre-match bets. Skillnaden är att man vid vanliga pre-match bets satsar innan matchen börjar och med livebets så satsar man ju medan matchen pågår.

Det är vanligare att det finns ett rejält utbud av pre-match bets och i vissa fall så är det så att det finns möjlighet att spela både med livebets och pre-match bets. Beroende av vilket spel du har bäst koll på och vill betta på så kommer du att kunna spela på det ena eller på det andra sättet, men betta kommer du att kunna göra oavsett!

Extra gratis spel?

Frågan gällande om man kommer att kunna spela med bonus eller inte besvaras enkelt: det kan man! NordicBet är bra på att dela ut solida bonusar som man som spelare har mycket nytta av.

Med en bonus på spelkontot så kan man ju spela mer för samma summa pengar och det blir ju knappast bättre än så! Vi är löjligt förtjusta i bonusar då vi tycker att det är ett så bra sätt för NordicBet att visa sina spelare att de är värdefulla.

Kom ihåg att vara smart med hur du väljer bonusar och hur du spelar för dina extra slantar, för det kommer att göra så att du får ut väldigt mycket av bonusarna!

Support och Betalning

Även om man har full koll på hur det här med esports fungerar och även om man själv är en proffsig spelare som vet precis hur man ska satsa så kan det strula till sig. Det kan vara lite vad som helst som går fel och när det händer så är det skönt att veta att den sida där man spelar på esports har en bra support som finns tillgänglig för att lösa problemet.

Hos NordicBet hittar vi en kundtjänst som svarar på dina frågor inom några sekunder om du använder chatten och vill du hellre ringa eller mejla så kan du göra det.

Även när vi tar oss en titt på de olika betalningslösningarna som erbjuds så hittar vi bra och säkra alternativ, så när du ska betta på esports här så kan du välja mellan exempelvis VISA, Neteller, banköverföring och Trustly.

En generationsfråga?

När det kommer till esports så är det ganska mycket av en generationsfråga. Man kan väl säga som så att de yngre generationerna definitivt haft det lättare än de äldre generationerna när det kommer till just esports och att uppfylla sina drömmar med att pyssla med det på professionell nivå.

Idag är datorer och tv-spelkonsoler stapelvara i stugorna, men det fanns en tid då alla inte hade en dator hemma. Nu är det ju så att många i 30-40 års åldern spelar för fullt och även äldre personer än så, men all den tid och all den fantastiska utrustning ungdomarna av idag har är ingenting som vi lite äldre hade när vi var i deras ålder.

Att det endast är ungdomar som är intresserade av esports är med andra ord inte sant, men att det är de yngre förmågorna som ofta är med i turneringarna är sant. Vi tycker att det är väldigt kul att se hur ungdomar som spelar skickligt kan ta hem stora vinster och som det ser ut nu så kommer det bara att komma mer esports in i våra liv. Toppen, eller hur?

Sammanfattning

Här får vi tre av toppspelen att betta på, men visst hade det vart kul med ett större utbud. Det är alltid kul med ett stort utbud av esports! Vi tycker också att det hade varit trevligt med livestreaming, men det är ju någonting som kanske kommer, så det är ju bara att vänta och se.

Gillar du ordning och reda och bra möjlighet att spela på roliga matcher är det så att Nordicbet kommer att falla sig i smaken, så det är inte mycket annat att göra än att ta sig en titt!

Besök Nordicbet