E-Sport i Sverige
Skip

High Striker

high strikerighBland instaspel / instagames hittar vi roliga titlar där bland annat High Striker finns med i urvalet och det är ett spännande spel som verkligen går lika snabbt som spelkategorin vittnar om! ”Instant is our name – instant is our game” tycker vi är en riktigt bra beskrivning av vad som händer här och snabbheten är definitivt vad som lockar med dessa spel!

Det här med instaspel / instagames är ju någonting som passar väldigt bra in i den livsstil som många av oss lever idag där vi gillar när saker och ting går snabbt. Då instaspel / instagames går snabbare än vad man knappast hinner med att registrera så är de inte bara som de vanliga snabba spelen vi hittar i utbudet på spelsajter, utan de är ännu snabbare!

Har du inte testat instaspel / instagames ännu, men är ett stort fan av lite snabba spel emellan varven så rekommenderar vi er definitivt att testa denna typ av spel! Det bästa är att man kan passa på att spela lite High Striker eller ett av de andra spelen inom denna kategori medan man väntar in exempelvis en livestreamad match eller liknande, så det är perfekt med lite instaspel / instagames lite då och då! Testa dig fram hur du tycker att det blir roligast och mest spännande att spela High Striker, för oavsett hur man spelar det så är det ett spel som man minsann fastnar för och det är ju alltid ett gott betyg!

Om High Striker

High Striker är ett snyggt spel som känns stilrent och helt fokuserat på spel utan någonting som stör runt omkring. Här är det därför lätt att koncentrera sig på att spela i första hand och det gör att man inte missar några viktiga delar av själva spelprocessen och det är ju aldrig fel, eller vad säger ni?

Oavsett vad det är för typ av spel det rör sig om där man själv antingen ska titta på, som i eSports, eller när man ska spela det själv, som inom instaspel / instagames, så är det en väldigt viktig del av upplevelsen att man slipper vänta på att saker och ting ska starta. När det kommer till High Striker så slipper man söka runt efter information om hur man spelar och man slipper hålla på med att vänta in laddning av spelet och annat jobbigt som är tidskrävande, då det ju är på det viset att om man spelar ett instaspel / instagame så vill man ju gärna att det också ska vara instant på alla sätt ovh vis!

High Striker är ett spel som bygger på tur, men det gör ju knappast att det är trist! Däremot så kanske det känns som ett trist upplägg om man är van vid att betta på eSports eller traditionell sport där man ju ofta bettar utifrån kunskap om de olika lagen, spelarna med mera. Kul att testa något nytt är ju dock en sådan sak som de flesta av oss gillar, så är du van vid att betta på sådant som du har koll på så kan det vara ett riktigt treat att testa på ett par turbaserade rundor High Striker!

Hur spelar jag?

Det är inga som helst konstigheter att spela High Striker, utan det går lika snabbt att sätta sig in i spelet som det tar att spela en omgång, så här är det snabba ryck som gäller hela tiden!

Du börjar med att göra en satsning och sedan är det bara att titta på när multiplikatorn sätter igång från x1 och uppåt. Max multiplikator är x1000, så det är rejäla vinster man kan se fram emot här, om man har tur när multiplikatorn sätter igång.

Under tiden som spelet är igång så ser du hur många x multiplikatorn är på, så du kan stoppa när du vill. Som vanligt så är det på det viset att ju större risk du tar och ju längre du låter spelet hålla på, desto större chans till stora vinster har du. Anledningen till detta är naturligtvis enkel – om man vågar satsa stort så belönas man också med chansen till betydligt högre vinster, så det är inga konstigheter där!

Under tiden man spelar så kan spelet krascha och det är då spelomgången är slut. Du ser hela tiden på skärmen hur det står till med multiplikatorn, så tycker du att det räcker med en vinst på kanske x1.7 så är det bara att stoppa där, men fortsätter du så kan du ju istället komma upp i hela x1000, så det är ett spel som delar in spelare i våghalsade och med modesta, vilket är kul då det alltså innebär att alla typer av spelare kan spela detta spel och trivas med det.

Kolla in hur det funkar

För att det ska bli lättare att hänga med i svängarna från början så kan du ta dig en titt på spelet när det är igång. Det är väldigt lätt att fastna och titta på spelet även utan att man själv satsat, utan bara själva demoversionen är spännande!

Att följa med och se hur multiplikatorn ökar för varje sekund fram tills dess att den stannar är faktiskt roligt, trots att man kanske inte själv är med och satsar, så det är absolut något som vi rekommenderar er att ta er en titt på!

När spelet kraschar (tar slut) så står det med tydlig röd skrift så det är knappast svårt att förstå vad som pågår i det här spelet även om det är första gången man öppnar upp det!