E-Sport i Sverige
Skip

Betway e-sport

Visst är det trevligt att spela på en sajt som inte bara ger oss spelare ett bra spelutbud utan även ser till att ge oss någonting som är trevligt för ögat? Betway är definitivt en av de spelsajter som satsat på att erbjuda oss spelare en riktigt fin och snygg sajt. Här blir man nämligen glad varenda gång och det har såklart att göra med att det svarta och lila gör så att man känner sig fullt nöjd!

Man har kunnat betta på esports hos Betway sedan 2015, vilket innebär att vi nu är inne på andra året och att det finns erfarenhet bakom är uppenbart. Hos Betway fungerar saker och ting klanderfritt och man kan göra det man kommit dit för att göra utan en massa krångel. Det är med andra ord bara att surfa in och sätta igång och spela!

Att vi numera kan betta på esports och ha möjligheten till rejäla vinster om vi ser till att betta rätt är såklart härligt för alla esports entusiaster och vi är många! Att man nu kan kombinera esport med betting är verkligen kanon och vi gillar utvecklingen där det blir mer och mer fokus på esport!

Besök Betway

Vilka spel har Betway?

Betway får alltid riktigt bra recensioner och det är inte så konstigt, utan det förefaller sig helt självklart när man ser efter vad de erbjuder inom esports. Deras utbud är väldigt stort och om man betänker att detta inte ens är en spelsajt som endast erbjuder esports, så är det lätt att förstå varför Betway får massor av plus och guldstjärnor!

Du kommer att kunna sätta tänderna i följande spel:

  • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
  • Dota 2
  • League of Legends (LoL)
  • Starcraft 2
  • Heroes of the Storm
  • Street Fighter 5
  • Hearthstone
  • Call of Duty

Som ni ser så är det ett fett utbud där det inte bara är CS:GO och LoL, utan även andra spel får komma fram för alla som vill betta på ett flertal spel istället för bara några ytterst få. Detta är såklart bra både för oss spelare och för Betway då det bjuder in spelare som har olika favoriter bland spelen att betta. Win-win av bästa sorten, alltså!

Livebetting?

Jamen, såklart kan du betta live på dina favoriter bland esports när du spelar här! Det är ju så att det blir mer och mer populärt och fler och fler som vill testa på det här med livebetting, så det är alltid kul när spelsajterna erbjuder livebetting på esports!

Hos Betway finns det för tillfället inte någon livestreaming, men man kan kolla på matcherna via Twitch. På detta sätt så kan du följa matcherna om du vill betta live och det är ju alltid lite extra spännande, eller hur?

Betway är bra på att se till att det finns några specialare för alla som spelar med livebets, så här har du lite alla möjliga specialspel att se fram emot. Detta tycker vi är extra kul, eftersom det är ett tydligt tecken på att Betway verkligen går in för att erbjuda oss en riktigt bra spelupplevelse när vi besöker dem. Toppbetyg för det, alltså!

Andra bets

Det är inte på det viset att du måste betta live bara för att den möjligheten finns, utan det är såklart helt upp till dig hur du vill betta. Den vanligaste satsningen är vem som vinner matchen, men inom esports har vi också lite andra kul bets som man kan välja.

Man kan exempelvis välja att betta på ”first blood”, vilket är ett bet som innebär att man satsar på vem man tror kommer vara den första spelaren att få ner en motståndare.

Man kan också betta på exakta resultat för en match och är man bra insatt i spelen man bettar på så kan man också göra mer avancerade bets som har att göra med exempelvis vilket lag som vinner den första kartan eller vilket lag som blir först med x antal ”kills” under matchen.

Bonus för extra mycket esports!

När man tittar in hos Betway och registrerar ett spelkonto samt gör sina första insättningar så får man också ta del av något så trevligt som en bonus! Detta är ingen ovanlighet när man är ny kund och ska spela på esports, utan det är bonusar överallt där det finns esports att betta på!

Passa på att ta vara på dessa förmånliga bonusar så att du får spela på fler matcher med gratispengar som bonusarna möjliggör, för det är ju alltid lika trevligt att få spela för mer pengar än man själv sätter in!

Ninjas in Pyjamas + Betway = Sant

Som de flesta av er redan vet så har vi ju ett team bestående av riktiga CS:GO- rockstjärnor här i Sverige. Deras namn är Ninjas in Pyjamas och det är helt enkelt en omöjlighet att ni har missat dem om ni gillar esports, men kanske har ni missat att Betway står som sponsor bakom dem? Så är det nämligen och det gör såklart att Betway hamnar lite högre upp i listan än många andra sajter där  vi kan betta på esports.

Ninjas in Pyjamas säger själva på Betway följande: ”We are thrilled with the opportunity to work closely with the leading eSports betting company and are certain the partnership will allow us to continue to grow our legacy to give our millions of fans around the world unforgettable experience they will remember for a lifetime”.

Detta är ett samarbete mellan en gigant och en annan och denna typ av samarbete brukar ju resultera i mycket bra, så det är bara att vänta och se vad mer än det som redan hänt som kommer att ske!

Betway Insider

Hos Betway får man en blogg på köpet och det är såklart riktigt spännande att läsa om en massa spännande nyheter inom esports här. Naturligtvis är det riktiga esports proffs som styr och ställer här, så du får både exakt och riktig information och intressant sådan.

Att bli bortskämd med denna typ av nyheter är knappast något man säger nej till, för även om man själv är en trogen esports fantast så har man kanske inte tid att följa allting som sker, så då är det kanon att ta sig en titt på Betway Insider för att hänga med!

Mobilspel esports

Visst kan du ta med dig bettingen ut om du det vill för Betway har gjort det möjligt för oss spelare att kunna betta på esports även i våra mobiler! Det blir ju mer och mer populärt att spela på mobilen så här har betway verkligen fattat ett bra beslut!

Ta med dig spänningen ut och passa på att kolla in livestreaming via en annan sajt fram tills dess att det erbjuds hos Betway, för det tror vi att de kommer att erbjuda någon gång i framtiden.

Sammanfattning

Att betta på esports hos Betway är en riktig fröjd och man känner verkligen att det är både proffsigt och att det är personer bakom som har ett genuint intresse för esports.

Vi kan inte annat än att rekommendera Betway esports avdelning och vi tycker att ni alla ska springa dit i era virtuella springskor och kom ihåg att Ninjas i Pyjamas – rockstjärnorna av CS:GO – är sponsrade av Betway. Bara en sån sak!

Besök Betway