E-Sport i Sverige
Skip

Betsafe e-sport

Det finns många olika sajter som erbjuder esports idag och många av oss har testat på och jämfört många av dem redan. Det är ju inte bara vi som jobbar med att recensera sajter som Betsafe som tar oss en titt eller två, utan även ni som endast spelar är såklart på bettet när det gäller att se efter vilka sidor som har det bästa utbudet att bjuda på.

Betsafe är ett bra val för alla er som gillar esports, för här hittar man både de mest populära spelen och en trygg och säker plattform. Det där med trygghet och säkerhet kanske inte låter som någonting som är viktigt, men i själva verket är det på det viset att det utgör själva navet för våra betting upplevelser, så tänk dig för innan du bestämmer dig för var du ska spela!

Betsafe har också en design som gör att man känner sig hemma då det är lite sådär mörkt och mystiskt, vilket gör att det känns som att man är mitt uppe i ett av de spel man kan betta på här!

Besök Betsafe

Bonus och hur det funkar

Att betta på esports betyder att du kommer att få bonusar så att du får mer spel alldeles gratis! Visst låter det fantastiskt? Ja, men det är det ju också! Naturligtvis krävs det av oss spelare att vi gör insättningar för att vi ska få extra pengar att spela med, med det är ju knappast illa att få mer pengar att spela för än de pengar man ändå tänkt satsa för att betta, eller hur?

När det är dags att ta emot bonusen och se de extra gratispengarna på spelkontot så är det smart att inte bara alltför hetsig. Det är smartare att tänka efter före, så att säga, så att man inte bara slösar bort bonusen i ett enda nafs, så tänk på det!

Vilka spel kan man betta på?

Hos Betsafe kan man betta på följande spel:

  • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
  • Dota 2
  • League of Legends (LoL)

med dessa tre spel har man ett utbud som tilltalar oss alla, frö vem vill inte betta på CS:GO? Dessa tre spel är det otroliga mängder människor som spelar och det gör att det är många som tycker att det är kul att betta på de matcher som spelas av proffsen.

Nu är det såklart också hur många som helst som istället är mer inne på Dota 2 eller LoL, så det är ju en väldig tur att även dessa spel med i utbudet!

Vi gillar när det är livestreamade matcher då det gör att det blir så mycket mer spännande, men det erbjuds dessvärre inte för tillfället. Det är dock någonting som mycket väl kan komma att dyka upp vid ett senare tillfälle!

Pre-match och Livebet

När man ska betta på esports så brukar man kunna välja mellan pre-match bets eller livebets och det är bra eftersom vi alla gillar olika. Att ha möjligheten att betta live är en sådan sak man ska vara tacksam för då det ju gör spelet så mycket mer spännande.

Alla ni som testat att betta live inom esports vet precis vad vi talar om och ni som ännu inte har testat har mycket att se fram emot!

För att komma till utbudet av liveodds så är det bara att klicka på fliken högst upp på sidan, så det är med andra ord väldigt snabbt och enkelt att sätta igång och spela, oavsett om det är livebet eller om det är pre-match bets man är intresserad av.

Du kan satsa på klassikern ”matchvinnare”, men du kan också satsa på ”turneringsvinnare”, vilket lag som vinner första kartan, total kills med mera. Det finns med andra mycket att betta på och för alla som har koll på spelen så blir det såklart extra kul att spela!

Att ta det första steget

Ofta är det på det viset att man har riktigt bra koll på de spel som man kan betta på, men att man kanske inte har koll på det här med betting. I andra fall är det det motsatta som gäller, men här ska vi tala om den grupp individer som kan spelen på sina 10 fingrar, men som inte är vana att spela för pengar.

Om det är så att det känns lite konstigt första gången du bettar så är det inte konstigt, allting känns ju lite konstigt första gången, eller hur? Vi rekommenderar er alla att testa på det för det är ett alldeles utmärkt sätt att använda sin kunskap på!

Kanske tycker du inte om det alls, utan vill fortsätta att spela själv och att titta på proffsmatcher, men det kan också vara så att du inser charmen med att använda sina kunskaper på detta sätt och då är det bara att registrera ett konto hos Betsafe och köra igång!

Mobil esport?

Ja, visst är det så att du har att se fram emot betting på mobilen om du väljer esports hos Betsafe! Det är ju, som de flesta av er redan vet, så att det är väldigt behagligt att kunna ta med sig spelandet ut och helst nu när det är sommar ute!

Det är inte svårare än att surfa in på hemsidan via din mobila webbläsare och sedan är det bara att sätta igång och spela loss! Tänk dig själv vad mysigt att sitta ute och kolla in en match med sitt favoritlag samtidigt som man bettar på samma match på Betsafe! Ett riktigt trevligt nöje som absolut gör en på gott humör, eller vad säger ni?

Sammanfattning

Betsafe och det utbud de har inom esports hade kunnat vara saftigare, men eftersom de har lyckats med att få med de tre största spelen så är det ändå ett utbud som är bra!

Vi hade såklart önskat att de erbjöd livestreaming av matcherna, men eftersom det är så lätt att kolla in matcherna genom andra kanaler så gör det inte så mycket, det heller.

Allt sammantaget så är det riktigt bra att betta på esports hos Betsafe och det är vi säkra på att även ni kommer att känna!

Besök Betsafe