E-Sport i Sverige
Skip

Insättningar och uttag

betalsättOavsett vad det är du vill betta på när du spelar på nätet så krävs det att du först och främst skapar ett spelkonto och efter det är det dags att göra din första insättning. Insättningar och uttag inom eSports är enkla och problemfria så länge du spelar på seriösa sajter, så det är inga problem med det!

Efter det att man satt igång med de första insättningarna så är man igång på riktigt, eftersom det är riktiga pengar det handlar om, så det är nu spänningen börjar! Såhär i början får man alltid en bonus av ett eller annat slag. Dessa bonusar delas ut till oss spelare bara för att vi är ”snälla” nog att betta och göra insättningar på den spelsajt som ger oss bonusen.

Ofta får man en så kallad matchningsbonus som innebär att man får en bonus på 100 % upp till en viss summa. Dessa bonusar brukar ligga på 100 % i insättningsbonus (matchningsbonus) upp till 1000 kronor. Detta ger dig alltså x kronor att spela för trots att du själv endast satt in x kronor. Som du ser så är det alltså mycket man har att vinna på att göra insättningar på spelsajterna och sätta igång med sin betting!

Nu ska vi berätta för er hur det fungerar med insättningar och uttag när man bettar på eSports på nätet, så häng med nu för att få reda på allt det du behöver veta!

Här listar vi Sveriges bästa e-sport betting sajter

Hur gör man?

Att göra insättningar och uttag när man ska betta på e-sport är allting annat än svårt och det krävs inte att du har någon som helst erfarenhet, utan det går snabbt och smidigt!

Det enda du behöver göra är att välja vilken metod du vill använda dig av och det gör du efter det att du registrerat ditt spelkonto. Allt sammantaget så tar det inte många minuter från det att du skapar ett spelkonto, sätter in pengar, får din bonus och kan börja spela. Det är med andra ord perfekt för oss moderna människor som inte är vana vid att behöva vänta!

Vilka alternativ finns?

Olika e-sports sajter erbjuder olika typer av alternativ när det kommer till vilka metoder för insättningar och uttag man erbjuder. Bland de svenska spelsajterna med e-sports i utbudet så hittar vi oftast dessa alternativ:

 • VISA
 • Mastercard
 • Maestro
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Trustly
 • Banköverföring
 • Zimpler
 • Paylevo
 • Siru Mobile

Det finns även andra metoder att välja mellan och är det så att du ska betta på esports på en sajt som har kunder i många olika länder så kommer du att få se en mängd andra alternativ som är tillgängliga för spelare från andra länder.

Vilka metoder för insättningar och uttag som finns där du bettar på eSports brukar du hitta listade längst ner på förstasidan. På detta sätt kan du enkelt se efter vilka alternativ du har, men för att vara helt säker så är det smart att kontakta supporten. Det kan vara så att ett av de alternativ du ser där inte är tillgängligt just i Sverige, så det är ju bra att veta innan du bestämmer dig.

Avgifter?

Beroende av var du väljer att betta på eSports så kommer det antingen att tillkomma avgifter eller inte. Olika e-sports sajter har olika regler och upplägg för betalning, så se till att kolla upp detta noga innan du väljer vart du ska betta.

Ibland är det högre avgifter och ibland är det lägre det handlar om, men i väldigt många fall är det avgiftsfritt som gäller och det är såklart det bästa alternativet!